EtusivuVapaa-aikaUrheilutalo

Urheilutalolta löytyy mahdollisuuksia monipuoliseen harrastustoimintaan. 

Tiloissa on mahdollisuus harrastaa seuraavia lajeja: lento-, kori- ja sulkapallo, salibandy, futsal, pituushyppy, korkeushyppy, keihäänheitto, moukarinheitto ja boccia. Urheilutalolta löytyvät tilat myös judon, seinäkiipeilyn, jumpan ja tanssin harrastajille sekä kaksi kuntosalia, joista toinen on voimailusali ja toinen perinteinen kuntosali. Myös ilma-ase- ja jousiammunnan harrastaminen on urheilutalolla mahdollista.

Tiedotuksia

Urheilutalon toiminta kesällä 

Salivuorot ja muu urheilutalon säännöllinen toiminta on tauolla toukokuun alusta elokuun loppuun saakka. Urheilutalon normaaliin kesäaikaiseen käyttöön siirrytään 1.6. alkaen turvallisuusnäkökohdat varmistaen. Kesä-elokuuksi voit varata vuoroja KP-V:n toimistosta 040 522 8977 tai veikot@kaustinen.fi. Kesäkaudellakin urheilutalon käytöstä laskutetaan normaalin hinnaston mukaisesti.

Urheilutalon tilojen varaaminen

Yritykset, yhdistykset, seurat ja yksityiset henkilöt voivat varata vuoron urheilutalolta lukuvuodeksi kerrallaan. Hakemus tehdään kirjallisena elokuun 15. päivään mennessä. Kausi alkaa 1.9. ja päättyy 30.4.

Varauslomake löytyy kunnan nettisivuilta http://www.kaustinen.fi/images/Sivistyspalvelut/PDF/Salivuorohakemus.pdf

Varauslomake palautetaan osoitteeseen: Kaustisen kunta, Sivistystoimi, Kappelintie 13, 69600 Kaustinen tai Kaustisen Pohjan-Veikot, Urheilutie 10, 69600 Kaustinen. Kuoreen merkintä: "Liikuntavuorojen varaus".