EtusivuVapaa-aikaUrheilutalo

Kehonkoostumusmittausta ja sauvakävelyä 23.5.

Tule mittauttamaan kehosi koostumus urheilutalolle klo 16-18 välisenä aikana. Varaa aika sähköpostilla: aija.jarvenpaa@kaustinen.fi 18.5. mennessä. Urheilukentän juoksuradalla klo 18.00. Keski-Pohjanmaan Liikunnan Satu Heinoja ohjaa kuntopiirin sauvakävellen. Otahan kävelysauvat mukaan!

Tanssikerhon kevätkausi päättyy!

Showtanssin kevätnäytös Kansantaiteenkeskuksessa 12.5. klo 18.00. Tapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen. Esiintymässä ryhmiä Vetelistä ja Kaustiselta. Tervetuloa nauttimaan tanssiesityksistä!

Mopon tuunauspaja

Moi! Sinä 15-18 -vuotias nuori! Nyt se alkaa jälleen: #MOPONTUUNAUSPAJA osoitteessa Autohuolto Jungell, Einontie 1.
Torstaisin 5.4.-31.5. klo 17–20. Ohjaajina Sari Elo ja Riku-Mikko Luoma. Tervetuloa!

 

Uimakoulu 2018

Uimakoulut pidetään Vetelin uimahallissa koulujen päättymisen jälkeen kesäkuussa. Uimakouluun voivat osallistua kaikki viisi vuotta täyttäneet lapset ja nuoret.

Ilmoittautuminen: Täytä netissä oleva nettikaavake. Jokaisesta osallistujasta on täytettävä oma kaavake, jotta voimme jakaa oppilaat uimataidon mukaisiin ryhmiin. Uimakouluun voi ilmoittautua 6.5. saakka. Ilmoittautumiset ovat sitovia ja ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Uimakoulumaksu: 45 €/oppilas. Jos perheestä osallistuu useampi henkilö, on maksu seuraavilta 30 €/osallistuja. Maksu sisältää uimahallimaksun, vakuutuksen Kaustisella asuville lapsille, kuljetuksen ja opetuksen.
Peruutusehdot: Mikäli ilmoittautumista ei peruta 18.5. mennessä, perimme peruutusmaksuna 15 €.

Uimakouluun pääsystä ilmoitetaan henkilökohtaisella kirjeellä uimakoulua edeltävällä viikolla. Uimakoulusta lähetetään lasku kotiin ilmoittautumiskaavakkeessa olevaan osoitteeseen ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen.

Alkeisopetuksessa pikkualtaassa opetellaan uinnin alkeita: veteen kastautumista, kellumista ja liukumista sekä pyritään suorittamaan Suomen Hengenpelastusliiton määrittelemä alkeismerkki.
Jatkoryhmässä harjoitellaan muiden uintimerkkien vaatimia taitoja ( harrastus-, taito- ja uimakandidaatti  -merkki). Jatkoryhmään pääsemiseen vaaditaan alkeismerkin suorittaminen.

Aikataulu kylittäin:


UIMAKOULU 1: 4.-8.6. klo 13.00-14.30
Kirkonkylällä asuville tarkoitettu alkeis- ja jatkoryhmä.

UIMAKOULU 2: 11.-15.6. klo 13.00-14.30
Köyhäjoen, Kolan, Vintturin, Tastulan, Jylhän ja Järvelän kyläläisille tarkoitettu alkeis- ja jatkoryhmä.

UIMAKOULU 3: 18.-21.6. klo 13.00-14.45
Salonkylän, Viiperin, Nikulan, Paavolan, Känsälän ja Puumalan kyläläisille tarkoitettu alkeis- ja jatkoryhmä. Huom! Ma-to pidemmät päivät. Pe 23.6. ei uimakoulua, juhannusaatto.)

Kuljetus: Uimakouluihin kuljetus kylittäin.
Lisätietoja: vapaa-aikasihteeri Aija Järvenpää p. 040 5168 404 tai aija.jarvenpaa@kaustinen.f