EtusivuUrheilutalo

Urheilutalo

Urheilutalolta löytyy mahdollisuuksia monipuoliseen harrastustoimintaan. 

Tiloissa on mahdollisuus harrastaa seuraavia lajeja: lento-, kori- ja sulkapallo, salibandy, futsal, pituushyppy, korkeushyppy, keihäänheitto, moukarinheitto ja boccia. Urheilutalolta löytyvät tilat myös judon, seinäkiipeilyn, jumpan ja tanssin harrastajille sekä kaksi kuntosalia, joista toinen on voimailusali ja toinen perinteinen kuntosali. Myös ilma-ase- ja jousiammunnan harrastaminen on urheilutalolla mahdollista.

Urheilutalon toiminta kesätauolle

 Urheilutalon toiminta jää kesätauolle 30.4. Salivuorot ja muu urheilutalon säännöllinen toiminta on tauolla toukokuun alusta elokuun loppuun saakka. Mikäli haluat varata tiloja em. aikana, ota yhteyttä KP-V:n toimistoon: puh. 040 522 8977 tai veikot@kaustinen.fi

Urheilutalon avainten kuittaus/palautus

Urheilutalon avaimia on sekä aktiivikäyttäjillä että sellaisilla kuntalaisilla, jotka eivät enää viikoittain ohjaa urheilutalolla ryhmiä. Urheilutalon avainten rekisteristä huolehtii KP-V:n seuravastaava ja ryhmille/henkilöille luovutettavista avaimista on jatkuva pula. Siksi kaikkien avainten osalta tilanne ja tarve tarkistetaan. Kaivele muistiasi: jos sinulla on urheilutalon avain, ota yhteys 10.5.2019 mennessä seuravastaava Tanja Kaustiseen, puh. 040-522 8977, veikot@kaustinen.fi.

Terveisin vt. sivistysjohtaja Mailis Tastula

Tiedotuksia

Urheilutalon salivuorot 

Salivuoroihin ja urheilutalon vuokrahintoihin voit käydä tutustumassa kunnan vapaa-aikatoimen sekä KP-V:n nettisivuilla online-aikataulu -sivustolta. Vapaista vuoroista voit tiedustella urheilutalolta KP-V:n seuravastaavalta p. 040 5228977.

Unohtuneita vaatteita urheilutalolla

Alakerran käytävällä on laatikoita joihin on kerätty urheilutalolle unohtuneita vaatteita, juomapulloja ym. urheiluun liittyvää. Käythän noutamassa omasi 7.6. mennessä! Noutamattomat tavarat ja vaatteet luovutetaan hyväntekeväisyyteen.