Unelmien liikuntapäivä ke 22.11. klo 18-20

Illan aikana tarjolla:
- kehonkoostumusmittaus, ilmoittautumiset sähköpostilla 14.11. mennessä aija.jarvenpaa@kaustinen.fi
- laseraseammuntaa urheilutalon yläaulassa klo 18-20
- kuntosaliohjausta + terveyttä edistäviä ravitsemustietoiskuja klo 18.00-20.00
- KuntoFarmin saleilla avoimet ovet, kuntosaliyrittäjä Sami Parkkinen esittelee toimintaa klo 18-20
- liikuntapäivään osallistujien kesken arvontaa!

Tapahtuma on maksuton!

Uintikerho alakoululaisille

Uintikerho pidetään Vetelin uimahallissa maanantaisin 23.10.-27.11. klo 15-16. Kerhoon voivat osallistua kaikki alakouluikäiset lapset. Mukaan mahtuu 20 kerholaista ilmoittautumisjärjestyksessä. Uimakoulumaksu 30 € / oppilas. Maksu sisältää uimahallimaksun, vakuutuksen Kaustisella asuville lapsille sekä opetuksen.

Ilmoittauttautuminen sähköpostilla, aija.jarvenpaa@kaustinen.fi. Ilmoittautumisessa oltava seuraavat tiedot: Lapsen nimi ja ikä sekä huoltajan nimi, osoite ja puhelinnumero.

Kerhomaksusta lähetetään lasku kotiin ilmoittautumisessa olevaan osoitteeseen kerhon päättymisen jälkeen. HUOMIO! Kerhoon ei järjestetä kuljetusta, vaan huoltajat huolehtivat lastensa kuljetuksesta uimahallille ja takaisin kotiin kerhon päätyttyä.

Ilma-aseammuntavuoro aikuisille

Aikuisille oma ammuntavuoro urheilutalon juoksusuoralla tiistaisin 12.9.-12.12. klo 19-20.

Maaottelupyöräily

Kaustisen ja Vetelin kuntien välinen pyöräilymaaottelu alkaa ma 1.5. klo 10.00. Kaustislaiset käyvät merkitsemässä pyöräilysuorituksensa Vetelin liikuntakeskuksen seinustalla olevaan vihkoon. Kilpailu kestää 31.8.2015 klo 15.00 saakka. Pyöräilysuorituksia voi tehdä useita myös samalle päivälle. Osallistujien kesken arvotaan palkintoja. Kaikki joukolla kaivamaan polkupyörä varastosta ja suuntaamaan pyörännokka kohti Vetelin liikuntakeskusta!

Urheilutalon tilojen varaaminen 

Yritykset, yhdistykset, seurat ja yksityiset henkilöt voivat varata vuoron urheilutalolta lukuvuodeksi kerrallaan. Hakemus tehdään kirjallisena elokuun 15. päivään mennessä. Kausi alkaa 1.9. ja päättyy 30.4. Varauslomake löytyy kunnan nettisivuilta tästä linkistä
Varauslomake palautetaan osoitteeseen: Kaustisen kunta, Sivistystoimi, Kappelintie 13, 69600 Kaustinen tai Kaustisen Pohjan-Veikot, Urheilutie 10, 69600 Kaustinen. Kuoreen merkintä: "Liikuntavuorojen varaus".

Pyöräilykampanja

Alkaa 1.4. ja päättyy 31.8.. Pyöräilysuoritukset voit merkitä henkilökohtaiseen suorituskorttiin, joita on saatavilla kunnantalolla sivistystoimiston aulassa ja netissä kunnan sivuilla. Suoritukset voi merkitä myös paperille, johon kirjaat liikuntasuoritustesi päivämäärän, km yhteensä, suorituskerrat yhteensä, nimesi ja osoitteesi. Pyöräily- ja muut liikuntasuoritukset voi kirjata myös ympäri Kaustista oleviin kuntolaatikoihin.

Mikäli haluat osallistua 100 euron ostokortin arvontaan, toimi seuraavasti:
- pyöräile vähintään 1000 km kampanjan aikana
- merkitse ajetut kilometrit (väh. 1000 km) henkilökohtaiseen suorituskorttiin. Suorituskortti löytyy netistä Kaustisen kunnan sivuilta lomakkeet -kohdalta.

Palauta kortti kunnantoimistolle sivistystoimen aulassa olevaan laatikkoon 15.9. mennessä.