EtusivuKuntainfoAjankohtaistaKaustisen Kehitys Oy hakee palvelukseen toimitusjohtajaa

Kaustisen Kehitys Oy on Kaustisen kunnan omistama osakeyhtiö, joka harjoittaa elinkeinollisten toimitilojen vuokraustoimintaa, uusien tilojen rakennuttamista ja olemassa olevien tilojen jalostamista. Olemme myös paikkakunnan yritystoiminnan ja vetovoimaisuuden kehittäjä. Kokonaisvastuullamme on n. 15.000 m² rakennettua kiinteistökantaa. Vuotuinen budjetoitu liikevaihtomme on n. 0,7 milj. €.

Edellytämme toimitusjohtajalta kehittävää otetta nykyisen kiinteistökannan ylläpidossa ja jalostuksessa. Hallitset hyvin rakennuttajatehtävät. Ymmärrät toimintaan liittyvät liiketaloudelliset periaatteet ja osaat soveltaa niitä työkäytäntöihin. Et vierasta hankemaailmaa ja löydät sieltä sopivia toimintaa tukevia kehittämiselementtejä. Kehität myös Kaustisen elinkeinoelämää yhteistyössä paikkakunnan yrittäjien ja seutukunnan yritysneuvojien kanssa. Osaat toimia esimiehenä ja tunnet työsuhdeasiat.

Odotamme toimitusjohtajalta tehtävien hoitamiseen soveltuvaa koulutusta ja kokemuskin on eduksi. Odotamme myös innostavaa, uusia visioita tuovaa ja aktiivista suhtautumista kiinteistöjen jalostamistehtäviin. Vuorovaikutus- ja verkostoitumistaidot sekä tietotekninen valmius ja mahdollisuus käyttää omaa autoa ovat välttämättömiä tehtävien hoidossa.

Hakemukset CV:llä ilman todistusjäljennöksiä ja palkkatoivomuksella varustettuina viimeistään 31.3.2020 mennessä sähköpostitse osoitteeseen matti.mustajarvi@kaustinen.fi

Lisätietoja toimenkuvasta antaa hallituksen puheenjohtaja Matti Mustajärvi puh. 040 706 3232

www.kaustisenkehitys.fi

 

Kaustisen kunta
Kappelintie 13
PL 10, 69601 KAUSTINEN
Neuvonta 040 652 7692
kaustisen.kunta(at)kaustinen.fi

Kunnanvirasto avoinna
ma - pe klo 8.00 - 15.00

Seuraa Kaustisen kuntaa

facebook Instagram AppIcon twitter

Tutustu esitteeseemme:

Esitekuvake