EtusivuHarrastusmahdollisuudet

Eräkerho yli 7-vuotiaille lapsille ja nuorille

Ensimmäisellä kerhokerralla kokoonnutaan Pappilan rantaan keskiviikkona 28.8. klo 18.30. Onkivehkeet mukaan! Kerhossa tutustumme eränkäynnin saloihin kalastusta unohtamatta. Kerho kokoontuu noin kaksi kertaa kuukaudessa. Ei osallistumismaksua. Vetäjinä kerhossa Kaustisen riistanhoitoyhdistyksestä Toni Peltoniemi (puh. 040-554 5962) ja Kaustisen kalastuskunnasta Mika Yli-Soini (puh. 045-131 6175).

Sirkustyöpajat torstaisin urheilutalon peilisalissa klo 18.30–19.30

Koululaisille 5.9.-3.10. 

Lapset harjoittelevat eri sirkuslajeja: Akrobatiaa yksin ja yhdessä, tasapainoilua, jongleerausta, vanteiden pyörittämistä, yksipyöräilyä sekä ilmaisutaitoa.

Perhesirkus 10.10.–7.11.

Perhesirkuksen tarkoituksena on kehittää perheiden sisäistä vuorovaikutusta ja antaa positiivisia kokemuksia koko perheelle. Osallistujat kokeilevat eri sirkuslajeja (jongleeraus, vanteet, tasapainoilu, yksipyöräinen sekä lattia-, pari- ja ryhmäakrobatia) keskittyen erityisesti tekemisiin, joissa koko perhe työskentelee yhdessä.

Vauvasirkus 14.11. – 12.12.

Vauvasirkuksen tavoitteena on kehittää vauvan ja vanhemman kehonhallintaa, tasapainoaistia sekä lisätä aikuisen tietotaitoa pienen lapsen liikkumisen mahdollisuuksista. Vauvasirkuksessa tutustutaan eri sirkuslajeihin, mutta eteneminen tapahtuu täysin vauvan ehdoilla.

Ei osallistumismaksua eikä ennakkoilmoittautumista. Vetäjänä Elina Holopainen. Tervetuloa sirkustelemaan!

Nerf -kerho yli 9-vuotiaille 

Urheilutalon Kansantaiteenkeskuksen puoleisessa osassa salia ja juoksusuoralla torstaisin 12.9. alkaen klo 16–18. Ei osallistumismaksua. Ota omat aseet ja suojavarusteet mukaan. Ohjaajana Salla Harju.

Alakoululaisten sählykerho

Urheilutalon salissa maanantaisin 9.9. alkaen klo 17.30-19.00. Kerho on maksuton. Tervetuloa mukaan!

Showtanssikerho - HUOM muuttuneet ajat

Urheilutalon peilisalissa. Et tarvitse aikaisempaa tanssitaustaa. Uudet ja vanhat tanssijat ovat tervetulleita! Osallistumismaksu: Lukukausimaksu: 45 € syyskausi / 50 € kevätkausi tai 5 €/kerta.

Ryhmät kuvauksineen:

Aurorat (6-9 v.) klo 17-18 maanantaisin. Huom! Ryhmä on täynnä! Tanssillista liikuntaa. Tunneilla tavoitteena on pitää hauskaa leikkien ja ikäryhmälle sopivien tekniikkaharjoitusten parissa. Tunneilla opetellaan musiikin ja tanssin avulla toimimaan ja esiintymään ryhmänä. Ohjaajana Emma Heikkala.

Belindat (10-14 v.) klo 15-16 keskiviikkoisin. Tunneilla harjoittelemme joka kaudella eri tanssityylisen koreografian, käymme läpi tanssitekniikkaa ja erilaisia tanssiharjoituksia. Ohjaajana Salla Valo.

Celiat (yli 15 v.) klo 16-17 keskiviikkoisin. Tanssitunneilla harjoitellaan pääsääntöisesti koreografiaa sekä tekniikkaa ja teemme erilaisia lihaskuntoharjoituksia. Ohjaajana Salla Valo.

Laseraseammuntaa

Urheilutalon yläaulassa torstaisin 12.9. alkaen klo 18-20 kaikenikäisille kuntalaisille. Alle 10-vuotiailla on oltava huoltaja mukana! Soveltuu erityisesti ilmapistooliammunnasta kiinnostuneille aloittelijoille. Vuoro on maksuton. Vetäjänä Mirja Aho.

Ilmakivääri- ja ilmapistooliammuntaa  

Lapsille ja nuorille vuoro tiistaisin klo 17-19 urheilutalon juoksusuoran kuntosalin puoleisessa päädyssä. Alle 10 -vuotiailla on oltava huoltaja mukana! Alle 16-vuotiaille vuoro on maksuton.

Ammuntavuoro aikuisille: urheilutalon juoksusuoralla tiistaisin klo 19-20 em. vuoron jälkeen.

Osallistumismaksu: 5 €/kerta tai 45 € syyskausi sisältäen ilmapistoolin / ilmakiväärin käytön, kohtuullisen määrän panoksia ja tauluja sekä ohjauksen. Vetäjänä Tuula Nenonen.

Kuntonyrkkeilyä

Urheilutalon tatamilla aikuisille ja nuorille perjantaisin 13.9. lähtien klo 18.00-19.30. Ohjaaja Niiles West. Lisätiedot puh. 040-4134 424.

Kuntosalivuorot Hotelli Kaustisen kuntosalilla

Entisen Kansanlääkintäkeskuksen kuntosalissa alkavat ohjatut kuntosalivuorot naisille tiistaisin 10.9. alkaen klo 18-19 ja senioreille torstaisin 12.9. alkaen klo 18-19. Saat neuvoja laitteiden käytössä ja tunnit vetää personal trainer Kristiina Koivusalo. Vuoro on maksuton. Tervetuloa kuntoilemaan!

Senioreiden kuntojumppa

Erilaisia senioreille sopivia liikuntaharjoituksia urheilutalon tatamilla Leena Känsäkankaan opastuksella torstaisin klo 10-11 alkaen 12.9. Osallistumismaksu: 3 €/kerta. Osallistumisesta pidetään kirjaa ja käynneistä laskutetaan osallistumiskertojen mukaan kauden päätyttyä.

Ikääntyvien vesijumppa

Vesijumppa ikääntyville tiistaisin klo 14-15 Vetelin uimahallilla. Jumpasta peritään ainoastaan uintimaksu. Lisätietoja liikuntakeskus/uimahalli puh. 050-579 0176.