EtusivuAvoimet tarjouspyynnötTarjouspyynnöt tarjouspalvelu.fi:ssä

Cloudian sähköisen järjestelmän kautta Kaustisen kunta ilmoittaa jatkossa käynnissä olevista tarjouskilpailuista ja tarjoajat pystyvät jättämään tarjouksensa sähköisesti. Samalla luovumme paperisten tarjousten vastaanottamisesta.

Voimassa olevia tarjouspyyntöjä voi katsoa ilman tunnuksia Tarjouspyynnöt-osiossa. Ilman tunnuksia nähtävänä on tarjouspyynnön nimi, tarjouspyynnön kuvaus ja tarjouksen määräaika. Kun rekisteröityy palveluun, pystyy lataamaan tarjouspyynnön ja siihen liittyvät dokumentit omalle tietokoneelle, esittämään tarjouspyyntöä koskevia kysymyksiä, lukemaan kysymyksien vastauksia ja jättämään tarjouksen sähköisesti. Rekisteröityminen on maksutonta ja käyttäjätunnuksen saa välittömästi rekisteröitymisen yhteydessä.

Tarjouspalvelu on ilmainen palvelu toimittajille, palvelusta löytyvät hankintayksiköiden julkaisemat julkiset tarjouspyynnöt.

Tarjouspalvelussa toimittajat voivat tutustua tarjouspyyntöihin, lähettää kysymyksiä ja lukea vastauksia sekä jättää helposti Tarjouspalvelun opastamana sähköisiä tarjouksia. Samoilla tunnuksilla pääsee kaikkien hankintayksiköiden palveluihin.

Palvelu löytyy osoitteesta: www.tarjouspalvelu.fi ja www.pienhankintapalvelu.fi , jossa on nähtävänä Kaustisen kunnan lisäksi kaikkien muidenkin palvelua käyttävien avoimet tarjouspyynnöt. Em. osoitteessa on ohjeet kirjautumiseen.

Ohessa vielä yrittäjäillassa maaliskuussa 2018 jaetut ohjeet

Ohje tarjoyspalveluun kirjautumiseen