EtusivuElokuvat

 

ktklogo

Kino Kansantaiteenkeskus, Jyväskyläntie 3, 69600 Kaustinen

Ajankohtaista elokuvissa

Lippuja voi ostaa ovelta, lipunmyynti alkaa puoli tuntia ennen näytöstä.

Toiveita esitettävistä elokuvista voi lähettää sähköpostilla aija.jarvenpaa@kaustinen.fi

 

LEGO ELOKUVA 2 - 2D - dub

 

SU 24.3. KLO 16.00

MA 25.3. KLO 18.00

Liput 9 €

LegoMovie2 small

ikaraja-7 ikaraja-vakivalta ikaraja-ahdistus

 

The Lego Movie 2: The Second Part
Genre: Perhe-elokuva, Animaatio
Ensi-ilta: 8.2.2019
Kesto: 1 t 47 min
Levittäjä: SF Film Finland Oy
Ohjaaja: Mike Mitchell, Trisha Gum

 

LEGO® ELOKUVA 2 on odotettu jatko-osa kriitikoiden ylistämälle, maailmanlaajuiselle yleisömenestykselle, josta kaikki alkoi. Se tuo jälleen yhteen Palikkalan sankarit pelastamaan rakkaan kaupunkinsa uudessa toiminnantäyteisessä seikkailussa. On kulunut viisi vuotta siitä, kun kaikki oli nastaa. Nyt kaupunkilaisia kohtaa uusi suuri uhka: ulkoavaruuden LEGO DUPLO® tunkeutujat, jotka tuhoavat kaiken nopeammin kuin palikkalalaiset ehtivät rakentaa.

Taistelu tunkeutujien kukistamiseksi ja harmonian palauttamiseksi LEGO universumiin vie Emmetin, Lucyn, Batmanin ja heidän ystävänsä kaukaisiin, tutkimattomiin maailmoihin, kuten eriskummalliseen galaksiin, jossa kaikki on yhtä musikaalia. Tämä koettelee heidän rohkeuttaan, luovuuttaan ja mestarirakennustaitojaan sekä paljastaa, kuinka erityisiä he ovatkaan.

 

Traileri

IMDb

GREEN BOOK

 

SU 24.3. KLO 19.00

TI 26.3. KLO 19.00

Liput 11 €

GreenBook small

ikaraja-12 ikaraja-vakivalta

 

Green Book
Genre: Komedia, Draama, Oscar-ehdokas, Oscar-voittaja
Ensi-ilta: 18.1.2019
Kesto: 2 t 10 min
Levittäjä: Nordisk Film
Ohjaaja: Peter Farrelly
Pääosissa: Viggo Mortensen, Mahershala Ali, Linda Cardellini, Sebastian Maniscalco, P.J. Byrne

 

Ohjaaja Peter Farrellyn GREEN BOOK -elokuvaa tähdittävät Oscar-ehdokas Viggo Mortensen (Eastern Promises, The Lord of the Rings trilogia) ja Oscar-voittaja Mahershala Ali (Moonlight, Hidden Figures). Green Book kertoo tosiystävyydestä, joka ylittää 1960-luvun alun rotuun ja yhteiskuntaluokkaan liittyvät rajoitteet.

Tony Lip (Mortensen) on ovimies Bronxin italian-amerikalaisilta kulmilta. Hän saa työn Dr. Don Shirleyn (Ali) autonkuljettajana. Don Shirley on tummaihoinen maailmanluokan pianisti, jonka konserttikiertue ulottuu Manhattanilta aina syvään Etelään. Kiertuematkallaan Lip ja Shirley luottavat ”vihreään kirjaan” (Green Book), joka kertoo heille ne harvat paikat, jotka tuolloin olivat turvallisia afroamerikkalaisille. He kohtaavat rasismia ja vaarallisia tilanteita, mutta myös yllättävää inhimillisyyttä ja huumoria. Jotta he selviäisivät elämänsä jännittävimmästä matkasta, heidän on päästävä yli keskinäisistä erimielisyyksistään.

Elokuvan tuottavat Peter Farrellyn, Brian Currien ja Nick Vallelongan kanssa Jim Burke (The Descendants) ja Charles B. Wessler (The Heartbreak Kid). Draamaelokuvan vastaavat tuottajat ovat Jeff Skoll (The Help), Jonathan King (Lincoln), Octavia Spencer (Fruitvale Station), Kwame L. Parker (Kill Bill -sarja), John Sloss (Boyhood) ja Steven Farneth.

Green Book palkittiin Golden Globe -gaalassa 6.1.2019 parhaana komediaelokuvana, parhaasta miessivuosasta (Mahershala Ali) sekä parhaasta elokuvakäsikirjoituksesta (Nick Vallelonga, Brian Currie, Peter Farrelly).

OSCAR-VOITTAJA! Oscar-gaalassa 24.2.2019 Green Book palkittiin parhaana elokuvana, parhaasta miessivuosasta (Mahershala Ali) sekä parhaasta alkuperäiskäsikirjoituksesta (Nick Vallelonga, Brian Currie, Peter Farrelly).

 

Traileri

IMDb

ALITA: BATTLE ANGEL - 3D

 

SU 31.3. KLO 16.00

MA 1.4. KLO 19.00

Liput 11 €

AlitaBattleAngel small

ikaraja-12 ikaraja-vakivalta ikaraja-ahdistus

 

Alita: Battle Angel
Genre: Toiminta, Jännitys, Seikkailu, Sci-fi 
Ensi-ilta: 14.2.2019
Kesto: 2 t 2 min
Levittäjä: Nordisk Film
Ohjaaja: Robert Rodriguez
Pääosissa: Rosa Salazar, Christoph Waltz, Jennifer Connelly, Michelle Rodriguez, Mahershala Ali

 

James Cameron (AVATAR) ja Robert Rodriguez (SIN CITY) luovat uuden, vallankumouksellisen sankarittaren elokuvassa ALITA: BATTLE ANGEL. Tämä toiminnantäyteinen elokuva on voimaannuttava tarina toivosta ja rakkaudesta.

Kaukaisessa tulevaisuudessa kyberneetikko Ido (Christoph Waltz) löytää Iron Cityn kaatopaikalta Alitan (Rosa Salazar), tajuttoman ja hylätyn kyborgin. Herätessään Idon klinikalta Alita ei muista kuka hän on eikä hän myöskään tiedä, millaisessa maailmassa elää. Kaikki on Alitalle uutta ja hän opettelee luovimaan uudessa elämässään vaarallisessa Rautakaupungissa. Ido yrittää suojella Alitaa tämän salaperäiseltä menneisyydeltä, kun taas uusi ystävä Hugo (Keean Johnson) sitä vastoin tarjoutuu auttamaan Alitaa muistojen palauttamisessa. Tunteet Alitan ja Hugon välillä kasvavat ja kehittyvät, mutta kuolettavat voimat uhkaavat Alitaa ja suhdetta. Alitalle valkenee, että hänellä on erityisiä taisteluvoimia, joita hän voi käyttää pelastaakseen ystävänsä ja perheensä, joita hän on oppinut rakastamaan.

Alitan selvittäessä totuutta alkuperästään, hän päätyy matkalle pimeään ja korruptoituneeseen maailmaan, jossa hän joutuu taistelemaan epäoikeudenmukaisuutta vastaan. Samalla hänelle selviää, että hänellä on kyky muuttaa maailmaa, jossa elää.

 

Traileri

IMDb

MINÄ, KUSAMA

 

SU 31.3. KLO 19.00

TI 2.4. KLO 19.00

Liput 11 €

Mina Kusama small

ikaraja-s

 

Kusama Infinity
Ensi-ilta: 11.1.2019
Kesto: 1 t 16 min
Levittäjä: Cinema Mondo
Ohjaaja: Heather Lenz

 

Yayoi Kusama on maailman tunnetuimpia taiteilijoita ja hän on kiehtonut yleisöä jo yli kuusi vuosikymmentä. Taiteilijana hän on jatkuvasti venyttänyt rajoja ja sekoittanut maalaustaidetta ja kuvanveistoa, taidetta ja designia, itää ja länttä. Yksityiselämässään hän on kamppaillut monenlaisten esteiden kanssa: kasvaminen vaikeissa perheoloissa toisen maailmansodan aikaisessa Japanissa, seksismi ja rasismi 60-luvun taidepiireissä sekä oman mielen järkkyminen. Hänen tarinansa on inspiroiva ja kiehtova kertomus todellisesta selviytyjästä ja huipputaiteilijasta.

 

Traileri

IMDb

KYLMÄ KOSTO

 

SU 7.4. KLO 19.00

TI 9.4. KLO 19.00

Liput 11 €

ColdPursuitSmall

ikaraja-16 ikaraja-vakivalta ikaraja-ahdistus

 

Cold Pursuit
Genre: Draama, Toiminta, Jännitys 
Ensi-ilta: 1.3.2019
Kesto: 1 t 59 min
Levittäjä: SF Film Finland Oy
Ohjaaja: Hans Petter Moland
Pääosissa: Liam Neeson, Tom Bateman, Tom Jackson, Emmy Rossum, Laura Dern

 

Hans Peter Moland uudelleenohjaa norjalaismenestyselokuvansa Lumiauramies Liam Neesonin tähdittämänä.

Kalliovuorilla sijaitsevan Kehoen hiihtokeskuksen poliisit ovat saaneet viettää melko toimetonta elämää mutta tilanne muuttuu, kun paikallisen lumiaurakuskin Nels Coxmanin (Liam Neeson) poika murhataan. Murhan taustalla on mahtaileva huumeparoni Viking (Tom Bateman). Raivon valtaamana Nels ryhtyy tuhoamaan kartellia mies kerrallaan. Ruumisluvun kasvaessa Nels aiheuttaa tietämättään reviirisodan Vikingin ja hänen pitkäaikaisimman kilpailijansa, White Bull -nimisen mafiapomon (Tom Jackson) kanssa. Sodan, joka värjää Kehoen kirkaan valkoiset rinteet verenpunaisiksi.

 

Traileri

IMDb

 

 


 

Lipunmyynti alkaa 1/2 tuntia ennen näytöstä.

Tietoja elokuvien ikärajoista osoitteesta www.meku.fi

Tervetuloa elokuviin!