film      elokuvat4       film2

Kino Kansantaiteenkeskus, Jyväskyläntie 3, 69600 Kaustinen

 

Ajankohtaista elokuvissa

Lipputoimistosta on saatavana elokuviin sarjalippu, jolla saa joka 10. lipun ilmaiseksi. 

Lipputoimistosta saatavana kevään 2018 elokuviin "Vapaavalintainen elokuva Kevät 2018" -lippuja. Hinta 11 € ja lasten elokuvat 9 € (Hinta 2018 alusta lähtien). Myös verkkomyynnissä postitettavina lippuina.  Lippujen ostaminen Tyky Online- tai E-passi -veloituksella käy ennakkoon ostettaessa – ei ovimyynnissä. Puh. 0600-95020 Lipputoimisto.

Toiveita esitettävistä elokuvista voi lähettää sähköpostilla aija.jarvenpaa@kaustinen.fi

 

 KAIKKI OIKEIN

 

SU 18.2. KLO 19.00

MA 19.2. KLO 19.00

Liput 11 €

Osta liput Lipputoimistosta!

kaikki-oikein-pieni

ikaraja-s

 

Kaikki oikein (2017)
Lajityyppi: Komedia, draama, kotimainen
Levittäjä: Nordisk Film
Ohjaaja: Lenka Hellstedt
Pääosissa: Antti Luusuaniemi, Elsa Saisio, Jenni Kokander, Malla Malmivaara, Pirjo Lonka, Lotta Lindroos, Ylermi Rajamaa, Kristiina Halttu, Timo Lavikainen, Pamela Tola,
Juha Muje, Sinikka Sokka, Aksa Korttila
Ensi-ilta: 12.1.2018
Kesto: 1 h 26 min

Kaikki oikein on draamakomedia Eevistä, joka voittaa lotossa jättipotin. Eevi työskentelee kauneushoitolassa ja elää vaatimattomasti Helsingin laitamilla rokkarimiehensä Karin kanssa. Voiton jälkeen pariskunta sopii jatkavansa elämää toistaiseksi kuten ennenkin, kertomatta voitosta muille. Rahat kuitenkin polttelevat taskussa, mitä heidän on vaikea peitellä. Samalla käsitys itsestä ja parisuhteesta joutuu koetukselle. Kaikki tuntuvat suhtautuvan heihin omituisesti, vaikka he yrittävät viestittää olevansa samoja ihmisiä kuin ennenkin. Tuovatko miljoonat mukanaan onnea ensinkään?

 

Traileri

IMDb

 THE GREATEST SHOWMAN

 

PE 23.2. KLO 19.00

SU 25.2. KLO 19.00

Liput 11 €

Osta liput Lipputoimistosta!

the-greatest-showman-small

ikaraja-7 ikaraja-vakivalta ikaraja-ahdistus

 

The Greatest Showman (2017)
Lajityyppi: Draama, musikaali, elämäkerta
Levittäjä: Nordisk Film
Ohjaaja: Michael Gracey
Pääosissa: Hugh Jackman, Michelle Williams, Zac Efron, Rebecca Ferguson, Zendaya
Ensi-ilta: 19.1.2018
Kesto: 1 h 45 min

THE GREATEST SHOWMAN on rohkea ja ainutlaatuinen musikaali, joka kertoo viihdealan synnystä. Tositapahtumiin perustuva tarina juhlistaa sitä taianomaista tunnetta, joka valtaa meidät unelmiemme käydessä toteen.

Uskomaton kertomus visionääristä P.T. Barnumista, joka perusti tyhjästä lumoavan sirkusspektaakkelin. Tästä valloittavasta show’sta mitä erilaisimpine tähtineen tuli maailmanlaajuinen sensaatio.

Elokuvan on ohjannut lupaava uusi tulokas Michael Gracey. LA LA LAND -elokuvasta Oscar®-palkinnon voittaneet Benj Pasek ja Justin Paul vastaavat musikaalin kappaleista.

Rooleissa nähdään Oscar®-ehdokas Hugh Jackman, Zac Efron, Oscar®-ehdokas Michelle Williams, Rebecca Ferguson ja Zendaya.

 

Traileri

IMDb

 BALLERINA

 

SU 25.2. KLO 16.00

MA 26.2. KLO 18.00

Liput 9 €

Osta liput Lipputoimistosta!

Ballerina-pieni

ikaraja-7 ikaraja-vakivalta ikaraja-ahdistus

 

Ballerina (dub) (2017)
Lajityyppi: Perhe-elokuva, animaatio
Levittäjä: Snapper Films Oy
Ohjaaja: Eric Summer, Eric Warin
Ensi-ilta: 25.12.2017
Kesto: 1 h 29 min

Suomeksi puhuttu versio.

Félicie on nuori orpotyttö Bretagnesta, jolla on vain yksi intohimo: tanssi. Parhaan ystävänsä Victorin kanssa, joka haluaa tulla kuuluisaksi keksijäksi, he toteuttavat
hurjapäisen pakoretken orpokodista Pariisiin. Pariisiin tuohon valojen ja unelmien kaupunkiin, jossa Eiffel-torni on vasta rakenteilla.

Félicien tulee ponnistella kovemmin kuin ikinä aiemmin saavuttaakseen villeimmän unelmansa ja tulla valituksi prima ballerinaksi Pariisin Oopperaan.

Suomenkielisen version ohjaus Juha Wuolijoki; äänirooleissa Petra Pääkkönen, Arthur Rinne, Matleena Kuusniemi, Eleonoora Martikainen, Tuomas Uusitalo, Tiina Weckström,
Mikko Erä-Esko, Veera Anttila, Nana Saijets.

 

Traileri

IMDb

 VELJENI VARTIJA

 

PE 2.3. KLO 19.00

LA 3.3. KLO 14.00

Liput 11 €

Osta liput Lipputoimistosta!

VeljeniVartija pieni

ikaraja-12 ikaraja-vakivalta ikaraja-ahdistus

 

Veljeni vartija (2018)
Lajityyppi: Draama, kotimainen
Levittäjä: SF Film Finland Oy
Ohjaaja: JP Siili
Ensi-ilta: 31.1.2018
Kesto: 1 t 40 min
Pääosissa: Antti Holma, Armi Toivanen, Saga Sarkola, Alina Tomnikov, Kai Lehtinen, Anna-Leena Härkönen, Niklas Liukkonen, Julius Liukkonen, Eemeli Masanen, Vilhelmi Masanen

Veljeni vartija kertoo erottamattomista veljeksistä ja suomalaisen musiikin suurimman tähden torjutusta rakkaudesta. Siitä, mitä vaatii, että murtaa kirouksen ja ottaa elämänsä omiin käsiinsä.

 

Traileri

IMDb

 

 

 BLACK PANTHER 3D

 

PE 9.3. KLO 19.00

SU 11.3. KLO 19.00

Liput 11 €

Osta liput Lipputoimistosta!

BlackPanther  small

ikaraja-12 ikaraja-vakivalta ikaraja-ahdistus

 


Black Panther 3D (2018)
Lajityyppi: Toiminta, Seikkailu, Sci-fi
Levittäjä: Walt Disney Studios Motion Pictures AB
Ohjaaja: Ryan Coogler
Ensi-ilta: 16.2.2018
Kesto: 2 t 14 min
Pääosissa: Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong'o, Danai Gurira, Martin Freeman, Daniel Kaluuya, Angela Bassett, Andy Serkis, Forest Whitaker

Marvel Studiosin uutuusseikkailun Black Panther pääosassa nähdään T’Challa, joka palaa elokuvan “Captain America: Civil War” tapahtumien jälkeen taas kotiin Afrikkaan eristyneeseen mutta teknisesti edistykselliseen Wakandaan ottaakseen paikkansa maan kuninkaana. Kuitenkin kun vanha vihollinen ilmaantuu kuvioihin, T'Challasta otetaan mittaa sekä kuninkaana että supersankari Black Pantherina hänen tempautuessaan mukaan taisteluun, jossa pelissä on sekä Wakandan että koko maailman kohtalo.

 

Traileri

IMDb

 HEVI REISSU

 

PE 16.3. KLO 19.00

SU 18.3. KLO 19.00

Liput 11 €

Osta liput Lipputoimistosta!

HeviReissu pieni

ikaraja-12 ikaraja-vakivalta ikaraja-ahdistus

 

Hevi reissu (2018)
Lajityyppi: Komedia, Kotimainen
Levittäjä: Finnkinon teatterilevitys
Ohjaaja: Juuso Laatio, Jukka Vidgren
Ensi-ilta: 9.3.2018
Kesto: 1 t 32 min
Pääosissa: Johannes Holopainen, Minka Kuustonen, Max Ovaska, Ville Tiihonen, Samuli Jaskio, Antti Heikkinen, Chike Ohanwe, Kai Lehtinen, Martti Syrjä

Pienen pohjoisen kylän oma poika Turo (Johannes Holopainen, Tuntematon sotilas), ei välitä kiekosta tai autojen rassaamisesta: vapaa-ajallaan hän on seudun kovimman (ja ainoan) metalliyhtyeen laulaja. Yllättävien sattumusten kautta Turolle ja hänen bändikavereilleen (Max Ovaska, Antti Heikkinen, Samuli Jaskio) tarjoutuu kaikkien aikojen tilaisuus päästä pois kotikulmilta ja nousta isoille lavoille. Tiedossa on hevi reissu!

Uutinen leviää kuin kulovalkea ja koko kylä riemuitsee poikien puolesta, mutta matkaan ei tietenkään päästä noin vain. Turon sydämen pistää sekaisin kukkakaupan ihana Miia (Minka Kuustonen, Onnenonkija, Kesäkaverit), josta myös kylän kuuluisuus, lipevä iskelmätähti ja Turon arkkivihollinen Jouni Tulkku (Ville Tiihonen) on kiinnostunut. Turon on voitettava monta vastoinkäymistä aina omasta lavakammostaan Norjan asevoimiin ja Valhallan viikinkeihin asti todistaakseen olevansa sanojensa mittainen mies ja toteuttaakseen omat ja ystäviensä unelmat.

Hevi reissu on hillitön buddy-komedia ja uusi aluevaltaus laatuelokuvistaan tunnetulta Making Movies -tuotantoyhtiöltä (mm. Tyttö nimeltä Varpu, Miekkailija). Herkullisissa sivurooleissa nähdään mm. Chike Ohanwe, Kai Lehtinen ja Martti Syrjä.

 

Traileri

IMDb

 SUURI PÄHKINÄRYÖSTÖ 2

 

SU 18.3. KLO 16.00

MA 19.3. KLO 18.00

Liput 9 €

Osta liput Lipputoimistosta!

TheNutJob2 small

ikaraja-7 ikaraja-vakivalta ikaraja-ahdistus

 

Suuri pähkinäryöstö 2 (2D dub) (2018)
Lajityyppi: Perhe-elokuva, Animaatio
Levittäjä: Snapper Films Oy
Ohjaaja: Cal Brunker
Ensi-ilta: 2.3.2018
Kesto: 1 t 31 min
Pääosissa: Sampo Sarkola, Petra Pääkkönen, Tuomas Uusitalo, Jonna Järnefelt, Arthur Rinne, Eleonoora Martikainen, Mikko Erä-Esko, Vilppu Uusitalo, Pekka Ketonen, Luka Haikonen

Kärtsy-orava ja hänen eläinystävänsä saavat selville, että pormestari uhkaa tuhota heidän kotipuistonsa rakentamalla sen paikalle huvipuiston. Puiston pelastamiseksi Kärtsy, Anni, Buddy ja muut eläimet ryhtyvät taisteluun pormestaria vastaan. Puolelleen he saavat söpöltä ja viattomalta näyttävän hiiren Mr. Fengin, jolla on kuitenkin kung fu -mestarin taidot.

Elokuvan suomenkielisen version on ohjannut Juha Wuolijoki.


Traileri

 

 


 

Lipunmyynti alkaa 1/2 tuntia ennen näytöstä.

 Verkkopalvelusta voit hankkia liput vielä 2 tuntia ennen esitystä.

Lippujen ostaminen Tyky Online- tai E-passi -veloituksella onnistuu ennakkoon ostettaessa, ei ovimyynnissä. Puh. 0600-95020 Lipputoimisto.

Voit noutaa liput myös Lipputoimistosta Kansantaiteenkeskuksesta arkisin klo 11-17

Tietoja elokuvien ikärajoista osoitteesta www.meku.fi

Tervetuloa elokuviin!