EtusivuElokuvat

 

ktklogo

Kino Kansantaiteenkeskus, Jyväskyläntie 3, 69600 Kaustinen

Ajankohtaista elokuvissa


Kunnanviraston palvelupisteestä on nyt mahdollista ostaa Kino Kansantaiteenkeskuksen elokuviin paitsi lahjakortteja, myös ENNAKKOLIPPUJA tiettyyn elokuvanäytökseen. Lahjakortti vaihdetaan elokuvien lipunmyynnissä elokuvalippuun, ennakkolipulla pääsee suoraan jonottamatta ko. näytökseen.

Näytöskohtainen lipunmyynti alkaa puoli tuntia ennen näytöstä. Maksuvälineeksi kelpaavat käteinen, pankkikortit ja Tyky+-setelit.

Toiveita esitettävistä elokuvista voi lähettää sähköpostilla aija.jarvenpaa@kaustinen.fi

 

 THE GENTLEMEN

 

 SU 6.9. KLO 16

MA 7.9. KLO 18

Liput 11 €

TheGentlemensMALL

ikaraja-16 ikaraja-vakivalta ikaraja-paihteet

 

 

The Gentlemen
Genre: Toiminta, Rikoselokuva
Ensi-ilta: 21.2.2020
Kesto: 1 t 53 min
Levittäjä: Finnkinon teatterilevitys
Ohjaaja: Guy Ritchie
Pääosissa: Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Henry Golding, Michelle Dockery, Jeremy Strong, Eddie Marsan, Colin Farrell, Hugh Grant

The Gentlemen on huikealla tähtikaartilla varustettu, piinkova toimintakomedia ohjaaja-käsikirjoittaja Guy Ritchieltä. Lontooseen kotiutunut amerikkalainen Mickey Pearson (Matthew McConaughey) on kasvattanut omin käsin kaupungin tuottoisimman marihuana-imperiumin. Kun sana leviää, että Pearson haluaa pistää liiketoimintansa lihoiksi ja häipyä bisneksestä lopullisesti, alamaailmassa käynnistyy juonittelun, kieroilun, lahjonnan ja kiristyksen vyyhti hänen omaisuutensa kaappaamiseksi. Muissa rooleissa nähdään mm. Charlie Hunnam, Henry Golding, Michelle Dockery, Jeremy Strong, Eddie Marsan, Colin Farrell ja Hugh Grant.

 

Traileri

IMDb

KOIRANPÄIVÄT

 

SU 13.9. klo 16
MA 14.9. klo 18

Liput 9 €

TroubleSmall

ikaraja-7 ikaraja-ahdistus

 

Trouble
Genre: Perhe-elokuva, Animaatio
Ensi-ilta: 21.2.2020
Kesto: 1 t 27 min
Levittäjä: Cinemanse Oy
Ohjaaja: Kevin Johnson

Shrek-elokuvan tekijöiden sydämellisessä uutuusanimaatiossa luksuselämään tottunut koira nimeltä Riesa päätyy rikkauksista ryysyihin paetessaan entisen omistajansa ahneita lapsia. Hän joutuu opettelemaan, kuinka oikeassa maailmassa eletään. Matkalla Riesa tapaa aivan uusia ystäviä – ja löytää uuden kodin odottamattomasta paikasta.

 

IMDb

 KESÄMAA

 

SU 20.9. klo 16
MA 21.9. klo 18

Liput 9 €

 SummerlandSmall

ikaraja-7 ikaraja-ahdistus

 

Summerland
Genre: Draama
Ensi-ilta: 24.7.2020
Kesto: 1 t 39 min
Levittäjä: Cinemanse Oy
Ohjaaja: Jessica Swale
Pääosissa: Gemma Arterton, Gugu Mbatha-Raw, Penelope Wilton, Tom Courtenay, Lucas Bond, Dixie Egerickx

Toisen maailmansodan aikaan sijoittuva lumoava draamaelokuva Kesämaa (Summerland) kertoo nuoresta, äkkiväärästä ja yksinäisestä kirjailijasta Alicesta (Gemma Arterton), joka vastentahtoisesti avaa kotinsa lontoolaiselle evakkopojalle, Frankille. Heidän välilleen kehittyy kuitenkin odottamaton ystävyys ja yhteys yli elämän ihmeellisen arvaamattomuuden. Tarinat myyttisestä Kesämaasta, elämästä kuoleman jälkeen, kuljettavat parivaljakkoa Englannin rannikon häikäisevässä kauneudessa ja valossa kohti uutta elämänvaihetta ja toisia mahdollisuuksia. Lopulta Alice saa Frankin myötä enemmän kuin olisi ikinä voinut toivoa.

Kesämaa on voimakas ja nykyaikainen elokuva Iso-Britannian lupaavimmalta kirjailijalta Jessica Swalelta, joka vastaa elokuvan käsikirjoituksen lisäksi koskettavasta ohjauksesta. Elokuva on raikas ilosanoma perheen ja rakkauden monista muodoista, vapaudesta valita omannäköinen elämä.

 

Traileri

IMDb

 

 


 


 

Lipunmyynti alkaa 1/2 tuntia ennen näytöstä.

Tietoja elokuvien ikärajoista osoitteesta www.meku.fi

Tervetuloa elokuviin!