film      elokuvat4       film2

Kino Kansantaiteenkeskus, Jyväskyläntie 3, 69600 Kaustinen

 

Ajankohtaista elokuvissa

Lipputoimistosta on nyt saatavana elokuviin sarjalippu, jolla saa joka 10. lipun ilmaiseksi. 

Lippujen ostaminen Tyky Online- tai E-passi -veloituksella onnistuu ennakkoon ostettaessa, ei ovimyynnissä. Puh. 0600-95020 Lipputoimisto.

Toiveita esitettävistä elokuvista voi lähettää sähköpostilla aija.jarvenpaa@kaustinen.fi

 

SE  

 

Ke 13.9. klo 19.00

To 14.9. klo 19.00

Liput 10 €

Osta liput Lipputoimistosta!

se-elokuva-small

 ikaraja-16 ikaraja-vakivalta ikaraja-ahdistus

 

Se

It (2017)
Lajityyppi: Kauhu
Levittäjä: SF Film Finland Oy
Ohjaaja: Andrés Muschietti
Pääosissa: Jaeden Lieberher, Jack Dylan Grazer, Wyatt Oleff, Finn Wolfhard, Sophia Lillis, Jeremy Ray Taylor, Chosen Jacobs, Nicholas Hamilton, Bill Skarsgård
Ensi-ilta: 8.9.2017
Kesto: 2 h 15 min 

Andrés Muschiettin ohjaama kauhutrilleri Se perustuu Stephen Kingin suosittuun, samannimiseen kirjaan, joka on kauhistuttanut lukijoita vuosikymmenten ajan.

Kun lapsia alkaa kadota Derryn kaupungissa Mainessa, ryhmä lapsia kohtaa suurimman pelkonsa joutuessaan vastakkain Pennywisen kanssa – häijyn klovnin, jonka murhien ja väkivallan täyteinen tausta johtaa satojen vuosien taakse.

Traileri

IMDb

 IKITIE

 

Pe 15.9. klo 19.00

Su 17.9. klo 19.00

Liput 10 €

Osta liput Lipputoimistosta!

 ikitiesmall

ikaraja-16 ikaraja-vakivalta ikaraja-ahdistus

 

Ikitie (2017)
Lajityyppi: Draama, kotimainen
Levittäjä: Nordisk Film
Ohjaaja: AJ Annila
Pääosissa: Tommi Korpela, Sidse Babett Knudsen, Ville Virtanen, Jonna Järnefelt, Eedit Patrakka, Rosa Salomaa, Hannu-Pekka Björkman, Emmi Parviainen, Helen Söderqvist, Sampo Sarkola, Antti Virmavirta, Irina Björklund, Jarkko Niemi
Ensi-ilta: 15.9.2017
Kesto: 1 h 43 min

Vapaus on taivaan ja helvetin tuolla puolen

Jussi Ketola haetaan yöllä kotoaan ja kuljetetaan mustien autojen kyydissä itärajan pintaan. Rajalla Ketola aiotaan ampua, mutta hän pääsee livahtamaan murhaajiltaan ja juoksee yli rajan Neuvostoliiton puolelle.

Rajan takana Neuvostoliiton valtiollinen poliisi, NKVD, antaa hänelle uuden henkilöllisyyden, työpaikan kolhoosista ja järjestää uuden vaimon. Yhdessä vapaaehtoisesti Karjalaan saapuneiden amerikkalaisten kanssa Ketola rakentaa työläisten paratiisia. Stalinin vainojen myötä paratiisi muuttuu helvetiksi, jossa Ketola mieluummin ottaisi kuulan kalloonsa kuin eläisi, mutta kuolemaapa hänelle ei sallita.

Hän näkee ja kokee asioita, joita ei tosiksi uskoisi elleivät ne niitä olisi.

IKITIE on Antti Tuurin menestysromaaniin pohjautuva, AJ Annilan ohjaama ja Ilkka Matilan tuottama elokuva vaietusta historiasta. Elokuva on osa Suomi 100 -juhlavuoden 2017 ohjelmaa.

Traileri

IMDb

 LUMOTUT

 

To 21.9. klo 19.00

Su 24.9. klo 19.00

Liput 10 €

Osta liput Lipputoimistosta!

lumotutsmall

ikaraja-12 ikaraja-ahdistus

 

The Beguiled (2017)
Lajityyppi: Draama, jännitys
Levittäjä: Finnkinon teatterilevitys
Ohjaaja: Sofia Coppola
Pääosissa: Colin Farrell, Nicole Kidman, Kirsten Dunst, Elle Fanning, Oona Laurence
Ensi-ilta: 1.9.2017
Kesto: 1 h 33 min

Lumotut on tiivistunnelmainen jännityselokuva palkitulta ohjaaja/käsikirjoittajalta Sofia Coppolalta. Tarina sijoittuu Yhdysvaltain sisällissodan aikaan, etelävaltiolaiseen tyttöjen sisäoppilaitokseen. Sen suojattua elämää viettäneet nuoret naiset ottavat hoiviinsa haavoittuneen vihollissotilaan. Heidän tarjotessaan tälle turvapaikan ja hoitaessaan tämän haavoja koko talon valtaa seksuaalinen jännite, joka aiheuttaa vaarallista kilvoittelua, kunnes yllättävä käänne murtaa vanhat tabut.

Traileri

IMDb

 LEGO NINJAGO ELOKUVA - 3D (dub)

 

Su 24.9. klo 16.00

Ma 25.9. klo 18.00

Liput 8 €

Osta liput Lipputoimistosta!

ninjagosmall

ikaraja-7 ikaraja-vakivalta ikaraja-ahdistus

 

The Lego Ninjago Movie 3D (dub) (2017)
Lajityyppi: Perhe-elokuva, animaatio, 3D
Levittäjä: SF Film Finland Oy
Ohjaaja: Charlie Bean
Ensi-ilta: 22.9.2017
Kesto: 1 h 42 min

Suomeksi puhuttu 3D-versio.

LEGO® NINJAGO® Elokuva on uusi animaatioseikkailu tiimiltä, joka kokosi LEGO® Elokuvan ja LEGO® Batman Elokuvan.

Elokuvateatterit valtaavassa NINJAGO-seikkailussa taistelu NINJAGO Citysta saa liikkeelle mestarirakentaja Lloydin, alias Vihreän ninjan, ja hänen ystävänsä – kaikki salaisia ninjataistelijoita. Viisaan, mutta teräväkielisen Mestari Wun johdolla heidän on päihitettävä paha sotapäällikkö Garmadon, pahin tyyppi ikinä, joka sattuu myös olemaan Lloydin isä. Taistelussa robotti vastaan robotti ja isä vastaan poika, eeppinen välienselvittely koettelee raivokasta, mutta kuritonta ninjaryhmää, jonka täytyy oppia pitämään egonsa kurissa ja työskentelemään yhdessä vapauttaakseen sisäiset Spinjitzu-voimansa.

Traileri

IMDb

 AMERICAN MADE

 

Pe 29.9. klo 19.00

Su 1.10. klo 19.00

Liput 10 €

Osta liput Lipputoimistosta!

americanmadesmall

ikaraja-12 ikaraja-vakivalta ikaraja-ahdistus

 

American Made (2017)
Lajityyppi: Jännitys
Levittäjä: Finnkinon teatterilevitys
Ohjaaja: Doug Liman
Pääosissa: Tom Cruise, Sarah Wright, Caleb Landry Jones, Domhnall Gleeson, Jesse Plemons, Jayma Mays
Ensi-ilta: 8.9.2017
Kesto: 1 h 55 min

Universal Picturesin elokuvassa American Made Tom Cruise palaa yhteistyöhön Edge of Tomorrow -ohjaaja Doug Limanin kanssa kansainvälisessä toimintatrillerissä, joka perustuu huijarina ja lentäjänä tunnetun Barry Sealin hurjiin (ja todellisiin) seikkailuihin, kun CIA yllättäen värvää tämän suorittamaan yhtä Yhdysvaltain historian suurimmista peiteoperaatioista.

Elokuvan American Made ovat tuottaneet Imagine Entertainmentin Oscar®-palkittu tuottaja Brian Grazer (Kaunis mieli), Cross Creek Picturesin Brian Oliver (Black Swan) ja Tyler Thompson (Everest) sekä Quadrant Picturesin Doug Davison (The Departed) ja Kim Roth (Inside Man).

Traileri

IMDb

 YÖSYÖTTÖ

 

Pe 6.10. klo 19.00

Su 8.10. klo 19.00

Liput 10 €

Osta liput Lipputoimistosta!

yosyottosmall

ikaraja-s

 

Yösyöttö (2017)
Lajityyppi: Komedia, kotimainen
Levittäjä: Nordisk Film
Ohjaaja: Marja Pyykkö
Pääosissa: Petteri Summanen, Marja Salo, Ria Kataja, Marjaana Maijala, Niko Saarela, Pihla Viitala, Juha Muje, Ulla Tapaninen, Hannele Lauri, Anna-Maija Tuokko, Lauri Tilkanen, Minttu Mustakallio, Leea Klemola, Ona Kamu
Ensi-ilta: 6.10.2017
Kesto: 1 h 26 min

Komedia miehestä, joka jää vauvan kanssa kaksin. "Hyvästi seksi, baari-illat ja juttukeikat. Tervetuloa puklurätti, äidinmaidonvastike ja Teletapit. Mutta mistä hitosta tällainen äijä löytää ne kivikautiset äitigeenit?"

Avioliitto. Asuntolaina. Auto. Toimittajana työskentelevän Antti Pasasen elämä on mallillaan ja Pia-vaimo viimeisillään raskaana. Kunnes Naistenklinikan edessä kaikki muuttuu. Tuhiseva käärö syliinsä tyrkättynä Antti katsoo, kun taksin perävalot häipyvät näkyvistä, taksin takapenkillä Pia ja heidän tulevaisuutensa ydinperheenä. Elämä vauvan alias Paavo Pasasen ehdoilla alkaa, eikä Antilla ole aavistustakaan, mitä se tulee häneltä vaatimaan.

Traileri

IMDb

 BLADE RUNNER 2049

 

Pe 13.10. klo 19.00

Su 15.10. klo 19.00

Liput 10 €

Osta liput Lipputoimistosta!

blade-runner-small

Ikärajaa ei ole vielä määritelty 

 

Blade Runner 2049 (2D) (2017)
Lajityyppi: Jännitys, sci-fi
Levittäjä: Walt Disney Studios Motion Pictures AB
Ohjaaja: Denis Villeneuve
Pääosissa: Ryan Gosling, Harrison Ford, Ana de Armas, Robin Wright, Jared Leto, Dave Bautista, Edward James Olmos, Mackenzie Davis, Lennie James, Sylvia Hoeks, Carla Juri
Ensi-ilta: 6.10.2017
Kesto: 2 h 43 min

Kolmekymmentä vuotta ensimmäisen elokuvan tapahtumien jälkeen LAPD:n poliisi K (Ryan Gosling) saa selville kauan hautautuneena olleen salaisuuden, joka saattaa syöstä viimeisetkin yhteiskunnan rippeet kaaokseen. K:n löytö johdattaa hänet etsimään Rick Deckhardia (Harrison Ford), entistä LAPD:n blade runneria, joka on ollut kateissa viimeiset 30 vuotta.

Traileri

IMDb

 MY LITTLE PONY - dub

 

Su 15.10. klo 16.00

Ma 16.10. klo 18.00

Liput 8 €

Osta liput Lipputoimistosta!

mylittleponysmall

Ikärajaa ei ole vielä määritelty 

 

My Little Pony: The Movie (dub) (2017)
Lajityyppi: Perhe-elokuva, animaatio
Levittäjä: Nordisk Film
Ohjaaja: Jayson Thiessen
Ensi-ilta: 13.10.2017
Kesto: 1 h 39 min

Suomeksi puhuttu versio!

My Little Pony elokuva vie Mane Sixin tähän mennessä jännittävimpään ja suurimpaan seikkailuunsa! Kun uhkaava Storm King hyökkää Laukkaporiin aikeenaan varastaa ponien taika, koko Equestrian tulevaisuus on vaarassa. Ennennäkemättömässä seikkailussa ponit lähtevät toiminnantäyteiselle ja sankarilliselle matkalle, joka vie heidät ensi kertaa kotinsa rajojen ulkopuolelle heidän etsiessään apua taianomaisilta vuorilta, merenalaisista maailmoista ja jopa huimalta, lentävältä merirosvolaivalta.

Traileri

IMDb

 

 BAMSE JA NOITA-AKAN TYTÄR - dub

 

Ti 17.10. klo 18.00

Ke 18.10. klo 18.00

Liput 8 €

Osta liput Lipputoimistosta!

bamsesmall

ikaraja-s

 

 

Bamse och häxans dotter (dub) (2016)
Lajityyppi: Perhe-elokuva, animaatio
Levittäjä: Nordisk Film
Ohjaaja: Christian Ryltenius, Maria Blom
Pääosissa: Jussi Vatanen, Juha Muje, Markus Bäckman, Saana Norra, Petri Hanttu, Antti Timonen, Ia Koivisto, Sari Ann Stolt, Aku Laitinen, Sasu Moilanen, Peter Kanerva, Sampo Kovalainen, Tero Koponen
Ensi-ilta: 14.4.2017
Kesto: 1 h 6 min

Suomeksi puhuttu versio, ei tekstitystä.

Kroisos Myyrä löytää kultaa majavien padosta. Hävittääkseen padon ja päästäkseen käsiksi kultaan hän huijaa noita-akan tyttären Lotan taikomaan Bamsen pois paikalta. Bamsen ollessa poissa lasten täytyy yhdistää voimansa pysäyttääkseen Kroisoksen – mutta jotta tämä toteutuisi, on kaikkien tultava toimeen.

Elokuvan nimikkohahmon Bamse-nallen roolissa on pitkän linjan näyttelijä Jussi Vatanen, joka oli Bamsen äänenä jo elokuvassa Bamse ja rosvokaupunki. Myös Juha Muje ja Markus Bäckman olivat mukana edellisessä elokuvassa ja palaavat nyt kilpikonna Kilpisen ja kertojan äänirooleihin.

Traileri

IMDb

 

 LUMIUKKO

 

Pe 20.10. klo 19.00

Su 22.10. klo 19.00

Liput 10 €

Osta liput Lipputoimistosta!

lumiukko small

Ikärajaa ei ole vielä määritelty 

 

The Snowman (2017)
Lajityyppi: Jännitys
Levittäjä: Finnkinon teatterilevitys
Ohjaaja: Tomas Alfredson
Pääosissa: Michael Fassbender, Rebecca Ferguson, Charlotte Gainsbourg, Val Kilmer, J.K. Simmons
Ensi-ilta: 13.10.2017
Kesto: 0h 00 min

Michael Fassbender (X-Men-sarja), Rebecca Ferguson (Mission: Impossible - Rogue Nation), Charlotte Gainsbourg (Independence Day: Uusi uhka) ja J.K. Simmons nähdään pääosissa elokuvassa Lumiukko, joka on Jo Nesbøn menestyskirjaan perustuva jännittävä trilleri ohjaajanaan ruotsalainen Tomas Alfredson (Ystävät hämärän jälkeen; Pappi lukkari talonpoika vakooja).

Kun alansa parhaisiin lukeutuvan rikosyksikön johtava tutkija (Fassbender) ryhtyy selvittämään uhrin katoamista talven ensilumen aikaan, hän alkaa pelätä pahoin, että mystinen sarjamurhaaja on taas aktivoitunut. Apunaan nerokas uusi tulokas (Ferguson) rikostutkijan on yhdisteltävä vuosikymmenten takaisia ratkaisemattomia juttuja raakaan uuteen surmaan, jos hän aikoo napata tämän vaarallisen tappajan ennen seuraavan lumisateen tuloa.

Elokuva on kuvattu kokonaan autenttisilla tapahtumapaikoilla Oslon ja Bergenin kaupungeissa ja Rjukanin alueella Norjassa.

Traileri

IMDb

 KINGSMAN: KULTAINEN KEHÄ

 

Pe 27.10. klo 19.00

Su 29.10. klo 19.00

Liput 10 €

Osta liput Lipputoimistosta!

kingsman-small

ikaraja-16 ikaraja-vakivalta

 

Kingsman: The Golden Circle (2017)
Lajityyppi: Komedia, toiminta, seikkailu
Levittäjä: Nordisk Film
Ohjaaja: Matthew Vaughn
Pääosissa: Taron Egerton, Colin Firth, Julianne Moore, Mark Strong, Channing Tatum, Halle Berry, Elton John, Pedro Pascal, Poppy Delevingne, Jeff Bridges
Ensi-ilta: 22.9.2017
Kesto: 2 h 21 min

Tinkimättömästä tyylistään ja terävästä huumoristaan tunnetut agentit tulevat taas! Kingsman: Salainen palvelu esitteli maailmalle Kingsmanin – nokkelan ja tyylikkään tiedustelupalvelun, joka toimii brittiläisen herrasmiespukimon kulisseissa. KINGSMAN: KULTAINEN KEHÄ -elokuvassa sankarimme kohtaavat uuden haasteen, kun Kingsmanin päämaja tuhotaan ja koko maailmaa pidetään panttivankina. Kingsmanin herrasmiesagenttien matka johtaa Yhdysvaltoihin, jossa he löytävät vanhan liittolaisensa, vakoojajärjestö Statesmanin. Agenttien älykkyys ja yhteistyökyky joutuvat todelliselle koetukselle, kun yhteisenä tavoitteena on päihittää häikäilemätön vihollinen.

Traileri

IMDb

 


 

Lipunmyynti alkaa 1/2 tuntia ennen näytöstä.

 Verkkopalvelusta voit hankkia liput vielä 2 tuntia ennen esitystä.

Lippujen ostaminen Tyky Online- tai E-passi -veloituksella onnistuu ennakkoon ostettaessa, ei ovimyynnissä. Puh. 0600-95020 Lipputoimisto.

Voit noutaa liput myös Lipputoimistosta Kansantaiteenkeskuksesta arkisin klo 11-17

Tietoja elokuvien ikärajoista osoitteesta www.meku.fi

Tervetuloa elokuviin!